Σχετικά με εμάς

Η Medica Hellas διαθέτει ένα άνετο, φιλικό και άριστα εξοπλισμένο χώρο 240m2 για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι αφορά τις ανθρώπινες ανάγκες σας, τον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα ιατρείων – κλινικών – νοσοκομείων, φροντίζοντας παράλληλα για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της. 

Η Medica Hellas δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική πώληση, διαθέτοντας ένα άριστα οργανωμένο σύστημα διανομών με ιδιόκτητα οχήματα. 

Η Medica Hellas από το 2001 στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών της στον ευαίσθητο χώρο της υγείας έχει αποκτήσει σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9002 με ΕΝ 46002 και την Ε3/833/99. 

 Με πρωτοποριακά προϊόντα που υποβοηθούν στην φροντίδα και στην διατήρηση της υγείας μας. Ακουστικά βοηθήματα, ανατομικά παπούτσια, καλσόν φλεβίτιδας, ορθοπεδικά κ.α. Επαναστατικές, καινοτομικές συσκευές που χαρίζουν ευεξία, χαλάρωση και αναζωογονούν τον οργανισμό. 

Νέες σειρές φυτικών καλλυντικών για την ανάδειξη και την διατήρηση της ομορφιάς. Ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης, με οδηγούς fitness, συμπληρώματα διατροφής και όργανα γυμναστικής. 

Νέα ολοκληρωμένα τμήματα για προϊόντα αισθητικής αναλώσιμα ιατρείων και εξοπλισμό νοσηλευτικών, ιατρικών χώρων. Τώρα προσφέρουμε και  ενοικιάσεις συσκευών φροντίδας για το σπίτι ''Home care''. 

Στη Medica Hellas μέλημα μας είναι η υγεία σας και η υγεία των δικών σας... 

Η νέα δύναμη στην υγεία!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος