Όροι και προϋποθέσεις

Medica Hellas είναι κατάστημα με ιατροτεχνολογικά είδη διαθέτοντας φυσικό κατάστημα, με έδρα το Ρέθυμνο, ΑΦΜ 801163821 της ΔΟΥ Ρεθύμνου, αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 150558650000 και ηλεκτρονικό κατάστημα www.medicahellas.gr και στοιχεία επικοινωνίας 2107470065, fax 2831057850, email info@medicahellas.gr.

Ώρες λειτουργίας φυσικού καταστήματος:

Πρωινές ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 – 15:00
Απογευματινές ώρες Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 - 21:00
Σάββατο 8:30 – 14:30
Κυριακή Κλειστά

Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με τo Medica Hellas στο τηλέφωνο 210 7470065 ώρες καταστημάτων.

Αλλαγή εμπορευμάτων

Η αλλαγή εμπορευμάτων γίνεται μόνο μετά από γραπτό σας αίτημα στο info@medicahellas.gr.

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από την παραλαβή και τα προϊόντα μαζί με την συσκευασία τους βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.
Στέλνετε αίτημα αλλαγής στο info@medicahellas.gr αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας ή το τηλέφωνο σας.
Καταγράψτε αναλυτικά την αλλαγή.
Τοποθετήστε τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία μαζί με όλα τα παρελκόμενα
Στην συνέχεια τυλίξτε καλά με οποιαδήποτε σακούλα ή κουτί και αφήστε στην άκρη.
Μην στείλετε κανένα δέμα προς εμάς. Η απάντηση μας στο αίτημα σας θα σας δίνει ακριβείς οδηγίες.
Η διαδικασία πρώτης αλλαγής είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν το προϊόν ή η συσκευασία του έχουν υποστεί φθορά και δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση η αλλαγή σας δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτή.

Επιστροφές - Δικαίωμα υπαναχώρησης

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία (ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή  των καινούργιων εμπορευμάτων  γίνεται εντός 10 ημερών.
Δικαίωμα υπαναχώρησης: Γίνονται δεκτές επιστροφές με το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία με τις εξής προϋποθέσεις:
1) Το αίτημά σας για επιστροφή λαμβάνεται γραπτώς στο info@medicahellas.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
2) Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
3) Τα προϊόντα συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).
4) Η διαδικασία υπαναχώρησης επιβαρύνει τον πελάτη με τα μεταφορικά και των δύο αποστολών συν το κόστος της αντικαταβολής εφόσον χρησιμοποιήθηκε ανεξάρτητα αν η παραγγελία αποστάλθηκε με δωρεάν μεταφορικά. Δηλαδή από το ποσό επιστροφής αφαιρούνται τα μεταφορικά που χρειάστηκαν για να παραλάβετε το δέμα σας, τα μεταφορικά που χρειάστηκαν για να παραλάβουμε την επιστροφή σας και το κόστος της αντικαταβολής.
5) Οι επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων που έχει εφαρμοσθεί κέντημα ή στάμπα δε γίνονται δεκτές.

Χρόνος Παράδοσης 

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι έως 4 εργάσιμες ημέρες, εκτός και αν ορίζεται συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης σε κάποιο προϊόν. H παράδοσή της γίνεται από εταιρεία ταχυμεταφορών. 

Κόστος αποστολής στην Ελλάδα 

Υπάρχουν τρεις τρόποι παραλαβής των εμπορευμάτων μας.  

 1. Παραλαβή από το κατάστημα.
 2. Αποστολή με COURIER. Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της. 
 3. Παραγγελίες άνω των 49€ χωρίς επιπλέον χρέωση, για όλα μας τα προϊόντα
 4. Για παραγγελίες κάτω των 49€ η χρέωση για όλους τους προορισμούς είναι 3.00€ / 2kg με χρέωση επιπλέον 1.00€ / 1kg

      3.  Αποστολή με τις μεταφορικές εταιρίες και τα ΚΤΕΛ  γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αυτόν. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Αποποίηση ευθύνης 

To Medica Hellas διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. 

To Medica Hellas

 • Δεν ευθύνεται  για τυχόν κατεστραμμένες συσκευασίες
  Θα πρέπει ο πελάτης κατά την παραλαβή του εμπορεύματος να ελέγχει την αρχική συσκευασία παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής  εταιρίας και να μην γίνεται δεκτή η παραλαβή του εμπορεύματος εάν αυτή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωνόμαστε άμεσα στο τηλ: 210 7470065
 • Για παραδόσεις οι οποίες έγιναν με μεταφορικές εταιρίες ή ΚΤΕΛ.
 • Για τα  προϊόντα που παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.
 • Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη. 

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


To  Medica Hellas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Το Medica Hellas αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. 
  
Τρόποι Πληρωμής 

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής? 
Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους: 

Α) Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, Diners, American Express) ή με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέξτε στη μέθοδο πληρωμής «με πιστωτική κάρτα». Με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα οι συναλλαγές σας πλέον στο "Internet" είναι ασφαλής. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσετε τα λεφτά σας ή να σας χρεώσει τη κάρτα κάποιος τρίτος. 

Β) Με αντικαταβολή. Παραλαμβάνετε το προϊόν στην πόρτα σας και εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στην courier. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ 2€.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 1. Πειραιώς
  • Όψεως: 5757 0957 64 888
  • IBAN: GR95 0172 7570 0057 5709 5764 888
 2. AlphaBank
  • Όψεως: 790 00 2330 008533
  • IBAN: GR55 0140 7900 7900 0233 0008 533
 3. Eurobank
  • Όψεως: 0026.0331.45.0200 6835 16
  • IBAN: GR18 0260 3310 0004 5020 0683 516
 4. Εθνική
  • Όψεως: 258 00848910
  • IBAN: GR17 0110 2580 0000 2580 0848 910

Αν κατά τη διαδικασία της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό». Θα πρέπει να μας στείλετε με Fax ή e-mail την απόδειξη της κατάθεσής σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, προχωρούμε στην αποστολή του προϊόντος. Εφόσον η κατάθεση πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό που διατηρείται στην ίδια τράπεζα με την δική σας (για παράδειγμα από Eurobank σε Eurobank), δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα. Σε περίπτωση, όμως, που επιλέξετε να κάνετε κατάθεση σε διαφορετική τράπεζα, τότε οποιαδήποτε τραπεζικά έξοδα, σας επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου. Το ποσό που θα αποσταλεί προς την δική μας τράπεζα θα πρέπει να είναι το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας χωρίς καμία αφαίρεση εξόδων τραπέζης. Η επιλογή των εξόδων θα πρέπει να είναι δηλαδή (OUR).

Δ) παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας. 
Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα Medica Hellas στην οδό ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ 25 & ΤΡΑΝΤΑΛΛΙΔΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟ

Ε) Με PayPal

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του Medica Hellas  περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές στο online κατάστημα με το φυσικό κατάστημα μπορεί να διαφέρουν.

ΚΛΗΡΩΣΗ MEDICA HELLAS 15-01-2024 - 15-03-2024

Κληρώνουμε έναν τυχερό νικητή από τη λίστα των πελατών μας που θέλουν να λαμβάνουν νέα και προσφορές μας μέσα από το ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) και έχουν κάνει έστω μια πληρωμένη παραγγελία στο διάστημα από 15-01-2024 έως 15-03-2024. Το έπαθλο της κλήρωσης είναι μια δωροεπιταγή αξίας πενήντα ευρώ (200€), η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο για online αγορές στο www.medicahellas.gr.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ;

Για να συμμετέχετε στη κλήρωση, χρειάζεται να κάνετε 
έστω μια πληρωμένη παραγγελία στο διάστημα από 15-01-2024 έως 15-03-2024 και να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας. Στη συνέχεια μπαίνετε αυτόματα στη κλήρωση.

ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ

Ο νικητής της κλήρωσης θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά μέσω email και sms από τo Medica Hellas με το σχετικό κωδικό κουπονιού. Στην συνέχεια ο χρήστης δημιουργεί μια παραγγελία, εντός 3 μηνών από την παραλαβή του κουπονιού. Πριν ολοκληρώσει την παραγγελία του εφαρμόζει το κουπόνι στο αντίστοιχο πεδίο.

Η αξία του κουπονιού δεν μπορεί να μοιραστεί σε παραπάνω από μια παραγγελίες. Δηλαδή εξαργυρώνεται μόνο σε μια παραγγελία είτε η συνολική της αξίας είναι μικρότερη είτε μεγαλύτερη από την αξία του κουπονιού. Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερης αξίας τότε το υπόλοιπο ποσό διαγράφεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη παραγγελία. Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερης αξίας από την αξία του κουπονιού καλείστε να πληρώσετε την διαφορά.  

Οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν το έπαθλο για online αγορές στη www.medicahellas.gr. Το έπαθλο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο. Οι κληρώσεις διεξάγονται με τη χρήση ηλεκτρονικού αυτοματοποιημένου μηχανισμού τυχαίας επιλογής, ο οποίος διασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Συμμετοχές από κατοίκους εξωτερικού δε θα γίνονται δεκτές. Από τη συμμετοχή εξαιρούνται ρητά: (α) οι υπάλληλοι του Medica Hellas, και (γ) οι σύζυγοι και συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού, η συμμετοχή των οποίων στην κλήρωση θα θεωρείται αυτοδίκαια άκυρη.

To Medica Hellas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος