Γιατί το Bionic Finish είναι το καλύτερο ύφασμα για τις ιατρικές ποδιές

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ιατρικό προσωπικό είναι ότι οι ιατρικές ποδιές συσσωρεύουν υγρασία και λεκέδες, με αποτέλεσμα να λερώνονται, να αναδίδουν άσχημη οσμή και τελικά να μη βολεύουν καθόλου το άτομο που τις φοράει. Το συνεχές πλύσιμο δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και ταυτόχρονα εξασθενεί το ύφασμα, χαλάει την ύφανση και τα χρώματά του, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχής ανάγκη για καινούρια ρούχα εργασίας.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει το ύφασμα Bionic Finish.

Τι είναι το ύφασμα Bionic Finish;

Το ύφασμα Bionic Finish βασίζεται σε μια καινοτομία που μιμείται το δέρμα του καρχαρία και η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σε αντίθεση με μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, το ύφασμα που απωθεί την υγρασία δεν πρέπει να είναι λείο, αλλά να έχει μικρές αυλακώσεις, ώστε το νερό να περνάει μέσα από το σώμα και να απομακρύνεται χωρίς τριβή που προκαλεί ερεθισμούς. Η επεξεργασία Bionic Finish δεν είναι απλά ένα ύφασμα, είναι ένα ολόκληρο σύστημα που απωθεί οποιοδήποτε υγρό από την επιφάνεια του ρούχου με ελεγχόμενο και γρήγορο τρόπο. Η αδιαβροχοποίηση αφορά τόσο το νερό, όσο και άλλα υγρά, όπως αίμα, έλαια και γενικά τους υγρούς λεκέδες.

Λευκή ιατρική ποδιά της Giblor's από ύφασμα Bionic Finish
Ιατρική μπλούζα Giblor's από ύφασμα Bionic Finish / Medica Hellas

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Η απώθηση της υγρασίας συμβάλλει στην άνεση του ατόμου που φοράει την ιατρική ποδιά, καθώς το δέρμα από μέσα παραμένει στεγνό, η τριβή με το δέρμα μειώνεται, οπότε κατά συνέπεια μειώνονται και οι ερεθισμοί.

Η μείωση της υγρασίας έχει ως αποτέλεσμα να μειώνονται και τα μικρόβια στην επιφάνεια του υφάσματος. Καθώς το ύφασμα ακουμπάει πάνω στο δέρμα, η πιθανότητα ανάπτυξης μικροοργανισμών λόγω των λεκέδων και του ιδρώτα είναι εξαιρετικά υψηλή. Με την καινοτομία Silverplus, το ύφασμα Bionic Finish απομακρύνει τα μικρόβια, χωρίς να υπάρχει ανάγκη συνεχούς πλυσίματος σε υψηλές θερμοκρασίες.

Η απομάκρυνση της υγρασίας και η αντιβακτηριδιακή επιφάνεια του υφάσματος έχει και ένα ακόμα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εξαλείφει τις οσμές που προκαλούνται από τον ιδρώτα, ένα πρόβλημα που ήταν πολύ έντονο σε όλα τα ρούχα εργασίας με συνθετικές ίνες.

Αν η ιατρική ποδιά δεν έχει ανάγκη να πλυθεί σε υψηλές θερμοκρασίες, απωθεί την υγρασία και αποτελεί εχθρικό περιβάλλον στα μικρόβια, τότε διατηρείται σαν καινούρια για πολύ περισσότερο χρόνο. Έτσι, η ανθεκτικότητα και η διάρκεια ζωής του υφάσματος Bionic Finish αποτελούν βασικά του πλεονεκτήματα.

Επιπλέον, οι ιατρικές ποδιές με Bionic Finish, ακριβώς λόγω της αδιαβροχοποίησής τους, πλένονται πολύ εύκολα, δεν συγκρατούν τους λεκέδες, και στεγνώνουν αμέσως. Επίσης, σιδερώνονται χωρίς κόπο, καθιστώντας τη διαδικασία του πλυσίματος απλή και ταχεία.

Το ύφασμα Bionic Finish έχει πολλές εφαρμογές σε διάφορα ρούχα και όχι μόνο στις ιατρικές ποδιές. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σακάκια σεφ καθώς και στα αθλητικά ρούχα. Είναι όλα υφάσματα, στα οποία η συσσώρευση υγρασίας λόγω ιδρώτα και εξωτερικού περιβάλλοντος είναι έντονη.

Δείτε όλα τα ρούχα υφάσματος Bionic Finish
Προτεινόμενα άρθρα
Αφήστε κάποιο σχόλιο
Απάντηση
Παρακαλώ συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος