Πώς χρησιμοποιώ τη ζώνη στήριξης και θεραπείας μέσης;

Κανένα προϊόν δεν έχει πετάξει πιο ψηλά από ότι η ζώνη στήριξης και θεραπείας μέσης που θα βρείτε στο Medica Hellas, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη Αμερικανική εταιρεία Nada-Chair. Η ζώνη αυτή έχει ταξιδέψει στο διάστημα για να ανακουφίσει τους αστροναύτες από μικροενοχλήσεις λόγω της βαρύτητας. Ωστόσο, η εφαρμογή της στη Γη βοηθάει στην περάτωση πιο απλών δραστηριοτήτων, όπως η εργασία μπροστά στον υπολογιστή χωρίς να επιβαρύνεται η μέση.

Η ζώνη στήριξης και θεραπείας μέσης Back-Up από τη Nada-Chair διαθέτει άνετα και μαλακά μαξιλάρια στα γόνατα αλλά και τη μέση που προστατεύουν μεν το σώμα σας, χωρίς να το καταπονούν. Το βάρος μοιράζεται άψογα και έτσι το σώμα σας βρίσκεται σε μια άνετη στάση που δεν καταπονεί τη μέση σας όση ώρα και αν βρίσκεστε καθιστοί.

Σκεφτείτε πόσα οφέλη μπορεί να προσφέρει η ζώνη στήριξης και θεραπείας μέσης και στις γυναίκες. Οι εγκυμονούσες συχνά παραπονιούνται για πόνους στη μέση λόγω του βάρους που σηκώνουν καθημερινά. Οι χειροπράκτες, οι φυσιοθεραπευτές, αλλά και οι ορθοπεδικοί συστήνουν κάθε φορά τη ζώνη Back-Up σε όλους τους ασθενείς που θέλουν να ανακουφιστούν από τα προβλήματα της μέσης. Βρείτε τη δική σας ζώνη στήριξης και θεραπείας μέσης Back-Up στη Medica Hellas.

Ανακουφιστείτε άμεσα

Ανακαλύψτε και εσείς όλα τα οφέλη που σας προσφέρει η ζώνη στήριξης και θεραπείας μέσης για να ανακουφιστείτε από τους πόνους μέσης αλλά και για να βελτιώσετε τη στάση του σώματος και της σπονδυλικής σας στήλης. Η ζώνη της Nada-Chair δε φοριέται, αλλά εφαρμόζει στη μέση μέσω της στήριξης στα γόνατα. Συνεπώς, μπορούμε να καθόμαστε ατελείωτες ώρες χωρίς να επιβαρύνονται ή να ατονούν οι μύες που στηρίζουν τη σπονδυλική μας στήλη — τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους.

Δείτε μια επισκόπηση του προϊόντος από την Noda-Chair!

Γιατί να τη χρησιμοποιήσω;

Πλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα καθιστοί στα γραφεία τους, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Πολλές φορές δε σηκώνονται καθόλου κατά τη διάρκεια της 8ωρης εργασίας τους και παραμένουν στην ίδια στάση για ώρες. Αυτό προκαλεί μεγάλη πίεση στη σπονδυλική τους στήλη. Ειδικότερα αν δε διατηρούν σωστή τη στάση του σώματός τους! Η πίεση στους σπονδύλους μπορεί να αυξηθεί ακόμα και κατά 300%! Όπως καταλαβαίνετε, η συνεχής παραμονή σε αυτές τις συνθήκες προκαλεί ένα σωρό ενοχλήσεις ή πόνους στη μέση και στη σπονδυλική στήλη.

Μόλις μετά από 10 λεπτά χρήσης, αισθάνομαι τη διαφορά για ώρες! 
Ελίζαμπεθ, χρήστρια της ζώνης Back-Up

Ακόμη, όπως είδαμε και παραπάνω οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στη μέση λόγω του μεγάλου βάρους που σηκώνουν σε καθημερινή βάση. Η στάση του σώματος φυσικά αλλάζει και ως αποτέλεσμα καταπονείται πολύ η σπονδυλική στήλη.

Και στις δύο περιπτώσεις, αλλά και σε άλλες, πιο εξειδικευμένες, συστήνεται η εφαρμογή της ζώνης στήριξης και θεραπείας μέσης της Nada-Chair, Back-Up. Εγκεκριμένη από τους ειδικούς, προσφέρει άνεση και διόρθωση της στάσης του σώματος ώστε να αποφεύγεται ο πόνος και η ταλαιπωρία. Προμηθευτείτε τη δική σας ζώνη στη Medica Hellas!

Δείτε όλα τα προϊόντα ευεξίας της Medica Hellas
Προτεινόμενα άρθρα
Αφήστε κάποιο σχόλιο
Απάντηση
Παρακαλώ συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος