ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2107470065

Τρόποι Αποστολής

Aκύρωση της παραγγελίας 

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα! 
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με τo Medica Stavrakakis στο τηλέφωνο 210 7470065 ώρες καταστημάτων. 
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί 3 ώρες από την ώρα που θα αποσταλεί. Μετά το χρονικό σημείο αυτό δεν θα είναι δυνατή η ακύρωση. 

Ώρες λειτουργίας φυσικού καταστήματος:

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30π.μ.–4:00μ.μ.
Σάββατο 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή Κλειστά

Χρόνος Παράδοσης 

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι έως 4 εργάσιμες ημέρες, εκτός και αν ορίζεται συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης σε κάποιο προϊόν. H παράδοσή της γίνεται από εταιρεία ταχυμεταφορών. 

Κόστος αποστολής στην Ελλάδα 

Υπάρχουν τρεις τρόποι παραλαβής των εμπορευμάτων μας.  

 1. Παραλαβή από το κατάστημα.
 2. Αποστολή με COURIER. Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της. 
 • Παραγγελίες άνω των 49€ χωρίς επιπλέον χρέωση, για όλα μας τα προϊόντα
 • Για παραγγελίες κάτω των 49€ η χρέωση για όλους τους προορισμούς είναι 3.00€ / 2kg με χρέωση επιπλέον 1.00€ / 1kg

      3.  Αποστολή με τις μεταφορικές εταιρίες και τα ΚΤΕΛ  γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αυτόν. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Επιστροφή & αλλαγή εμπορευμάτων 

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

 • Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία (ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή  των καινούργιων εμπορευμάτων  γίνεται εντός 10 ημερών.
 • Εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας τότε η επιστροφή του γίνεται δεκτή εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, εντός 10 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε μόνο μια φορά τα μεταφορικά, δηλαδή χρέωνεστε τα μεταφορικά μόνο για την αποστολή της νέας παραγγελίας και όχι για την επιστροφή του.

      Το προϊόν θα μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. 

Αποποίηση ευθύνης 

To Medica Stavrakakis διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. 

To Medica Stavrakakis

 • Δεν ευθύνεται  για τυχόν κατεστραμμένες συσκευασίες
  Θα πρέπει ο πελάτης κατά την παραλαβή του εμπορεύματος να ελέγχει την αρχική συσκευασία παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής  εταιρίας και να μην γίνεται δεκτή η παραλαβή του εμπορεύματος εάν αυτή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωνόμαστε άμεσα στο τηλ: 210 7470065
 • Για παραδόσεις οι οποίες έγιναν με μεταφορικές εταιρίες ή ΚΤΕΛ.
 • Για τα  προϊόντα που παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.
 • Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη. 

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


To  Medica Stavrakakis διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Το Medica Stavrakakis αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. 
  
Τρόποι Πληρωμής 
Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής? 
Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους: 

Α) Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, Diners, American Express) ή με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέξτε στη μέθοδο πληρωμής «με πιστωτική κάρτα». Με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα οι συναλλαγές σας πλέον στο "Internet" είναι ασφαλής. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσετε τα λεφτά σας ή να σας χρεώσει τη κάρτα κάποιος τρίτος. 

Β) Με αντικαταβολή. Παραλαμβάνετε το προϊόν στην πόρτα σας και εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στην courier. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ 2€.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 1. Πειραιώς
  • Όψεως: 5757 0957 64 888
  • IBAN: GR95 0172 7570 0057 5709 5764 888
 2. AlphaBank
  • Όψεως: 790 00 2330 008533
  • IBAN: GR55 0140 7900 7900 0233 0008 533
 3. Eurobank
  • Όψεως: 0026.0331.45.0200 6835 16
  • IBAN: GR18 0260 3310 0004 5020 0683 516
 4. Εθνική
  • Όψεως: 258 00848910
  • IBAN: GR17 0110 2580 0000 2580 0848 910

Αν κατά τη διαδικασία της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό». Θα πρέπει να μας στείλετε με Fax ή e-mail την απόδειξη της κατάθεσής σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, προχωρούμε στην αποστολή του προϊόντος. 

Δ) παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας. 
Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα Medica Stavrakakis στην οδό ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ 25 & ΤΡΑΝΤΑΛΛΙΔΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟ

Ε) Με PayPal

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του Medica Stavrakakis  περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές στο online κατάστημα με το φυσικό κατάστημα μπορεί να διαφέρουν.

 

Εγγραφή Forgot?