Γιατί να βάλετε το λογότυπο της εταιρείας στα ρούχα εργασίας

Η τοποθέτηση λογότυπου στα ρούχα εργασίας των υπαλλήλων σας μπορεί να έχει πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας. Τα ρούχα με το εταιρικό λογότυπο αποτελούν ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο να βελτιώσετε την εικόνα της εταιρείας σας και να ενισχύσετε το ηθικό των υπαλλήλων σας. Ανακαλύψτε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τοποθετήσετε το λογότυπο της εταιρείας σας στις στολές εργασίας. 


Αναγνωρισιμότητα

Ένα όμορφο t-shirt με το λογότυπό σας μπορεί να βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα του εταιρικού σας ονόματος. Κάθε φορά που κάποιος βλέπει το logo σας έστω και φευγαλέα, αυτό αποτυπώνεται στο μυαλό του. Πολύ συχνά ακόμα και υποσυνείδητα, αποκτά μία εντύπωση για την εταιρεία σας (εξού και ο όρος impressions στη διαφήμιση). Όσο περισσότερο βλέπουν οι πελάτες σας το λογότυπό σας, τόσο περισσότερο θα θυμούνται την εταιρεία σας και είναι περισσότερο πιθανό να στραφούν προς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας όταν έρθει η ώρα. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε (σχεδόν δωρεάν) διαφήμιση χωρίς μάλιστα να φαίνεται ότι κάνετε διαφήμιση. Μπορείτε να βάλετε το logo σας σε στολές εργασίας ή ακόμα και σε t-shirts, μπλούζες, τζάκετ, καπέλα ή και τσάντες. Γενικά όσο περισσότερο προβάλετε το εταιρικό σας logo τόσο καλύτερο για την προώθηση της επιχείρησής σας. 

Επαγγελματισμός και αξιοπιστία

Μια επιχείρηση της οποίας οι εργαζόμενοι φέρουν στα ρούχα το λογότυπο της εταιρείας, εκπέμπει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό. Γενικώς όταν οι πελάτες βλέπουν το λογότυπο μιας εταιρείας σε αντικείμενα και ρούχα δημιουργούν μία θετική εικόνα για αυτήν την επιχείρηση και την θεωρούν αξιόπιστη και σοβαρή.


Ομαδικό πνεύμα

Τα εταιρικά ρούχα με το λογότυπό σας, μπορούν να δημιουργήσουν στους υπαλλήλους σας το αίσθημα της ενότητας, να ενισχύσουν το ομαδικό πνεύμα και να τους φέρουν πιο κοντά. Ακόμη το κοινό ντύσιμο μπορεί να προωθήσει την συναδελφικότητα και το καλό κλίμα, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας. 


Είναι ιδανικά για δώρο

Ένα t-shirt ή ένα καπέλο με ένα ωραίο λογότυπο μιας αγαπημένης εταιρείας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους πελάτες σας! Επιτρέπει επίσης στους πιστούς σας πελάτες να επικοινωνήσουν στον κόσμο τον ενθουσιασμό τους για την εταιρεία σας και να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές σας! Μπορείτε να δώσετε δωρεάν ρούχα ή αξεσουάρ με το logo σας στους πιστούς σας πελάτες ως δώρο, ως ανταμοιβή σε κάποια μεγάλη αγορά, σε έναν διαγωνισμό ή στο πλαίσιο κάποιας προωθητικής ενέργειας. Σε κάθε περίπτωση, όσο περισσότεροι φορούν τα ρούχα με την επωνυμία σας τόσο περισσότεροι θα γνωρίσουν την εταιρεία σας. 


Γνωστοποιούν την κουλτούρα σας 

Τα εταιρικά λογότυπα δίνουν στον κόσμο μία πρώτη εικόνα για την επιχείρηση με την οποία έχουν να κάνουν. Ένα όμορφο λογότυπο πάνω σε ρούχα ή αξεσουάρ μπορεί να επικοινωνήσει διακριτικά τις αξίες της εταιρείας σας, τον κλάδο σας, ακόμα και την ποιότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.


Εμπνέουν αφοσίωση 

Τα λογότυπα στα μπλουζάκια της εταιρείας σας και άλλα ρούχα, μπορεί να βοηθήσουν στην αφοσίωση των πελατών σας. Ένα καλό ρούχο με εταιρικό λογότυπο μπορεί να βρίσκεται στη ντουλάπα των πελατών σας για χρόνια. Είναι λογικό επομένως όταν βλέπουν ένα ρούχο τόσο πιστό σε εκείνους, όπως και η εταιρεία σας να θέλουν να ανταποδώσουν αυτήν την αφοσίωση. 


Το Medica Hellas σας παρέχει την δυνατότητα να τυπώσετε το όνομα ή το λογότυπο σας πάνω στα επαγγελματικά είδη ένδυσης που διαθέτει. Δείτε πειρισσότερα για την υπηρεσία τυπώματος logo και ονόματος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος