Πως οι στολές εργασίας μπορούν να βελτιώσουν μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων

Σε έναν οίκο ευγηρίας, το να φορά το προσωπικό ρούχα εργασίας μπορεί να φανεί πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Για το προσωπικό που εργάζεται σε μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, η στολή εργασίας είναι σημαντική τόσο από άποψη υγείας και υγιεινής όσο και για λόγους άνεσης και ευκολίας. Δείτε πώς τα ρούχα εργασίας στο προσωπικό μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία ενός γηροκομείου. 


Εύκολα αναγνωρίσιμο προσωπικό


Ένας από τα βασικά πλεονεκτήματα του να φορά στολή εργασίας το προσωπικό σε μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων είναι η δυνατότητα να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο εύκολα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ηλικιωμένους, εκ των οποίων αρκετοί αρχίζουν να έχουν προβλήματα μνήμης. Βλέποντας την στολή, μπορεί κάποιος εύκολα να αναγνωρίσει ότι πρόκειται για μέλος του προσωπικού ενώ αν υπάρχει και ταμπελάκι με το όνομα του, τότε μπορεί να το διαβάσει αν δεν το θυμάται, κάτι που θα κάνει και τους δύο να αισθανθούν πιο οικεία. 


Υγιεινή 


Σε ένα γηροκομείο η υγιεινή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αφού είναι υπεύθυνο για τη φροντίδα και ευημερία ηλικιωμένων ατόμων. Καθώς το προσωπικό έρχεται σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά προβλήματα υγείας είναι σημαντικό να αποφύγετε τη μετάδοση των μικροβίων όσο μπορείτε. Έτσι είναι καλύτερο το προσωπικό να μη φορά τα προσωπικά του ρούχα αλλά στολές εργασίας. Τα ρούχα εργασίας που απευθύνονται στο προσωπικό του κλάδου της υγείας είναι συνήθως από υφάσματα κατάλληλα επεξεργασμένα προκειμένου να αποτρέπουν την ανάπτυξη μικροβίων. Επίσης, οι ποδιές, τα γάντια και άλλα είδη μιας χρήσης προστατεύουν τους ίδιους και τους υπολοίπους από τυχόν μετάδοση μολύνσεων ή μικροβίων ενώ μία στολή εργασίας είναι πολύ πιο ανθεκτική και έτσι μπορεί να πλυθεί πολλές φορές και σε υψηλές θερμοκρασίες. 


Επαγγελματισμός


Οι στολές εργασίες προσδίδουν μεγαλύτερο επαγγελματισμό και εκπέμπουν σεβασμό. Δίνουν επίσης στις νοσοκόμες και στο υπόλοιπο προσωπικό έναν αέρα εξουσίας, κάτι που μπορεί να φανεί καθησυχαστικό τόσο για τους ηλικιωμένους όσο και για τους συγγενείς. Αυτό μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά σε πιο δύσκολες περιστάσεις.


Άνεση 


Σε μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, το προσωπικό μπορεί να εργάζεται συνεχόμενα για πολλές ώρες είτε σε ορθοστασία είτε εν κινήσει. Παρέχοντας ανθεκτικά ρούχα και ειδικά παπούτσια διασφαλίζετε την άνεση τους. Επιλέξτε άνετα ρούχα για αυτές τις απαιτητικές συνθήκες εργασίας όπως ιατρικές μπλούζες ή ρόμπες, οι οποίες επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει, είναι χαλαρές και δεν σφίγγουν σε κάποιο σημείο ώστε να ενοχλούν και το υλικό τους απορροφά τον ιδρώτα πολύ εύκολα. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι να παρέχετε στο προσωπικό σας τα κατάλληλα ανατομικά παπούτσια ή σαμπό, τα οποία είναι ελαφριά, αντιολισθητικά, επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει και δεν καταπονούν τα πέλματα. 

Όταν επιλέγετε τα κατάλληλα ρούχα εργασίας για τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του γηροκομείου είναι πολύ σημαντικό να δίνετε σημασία στην ποιότητα των ρούχων καθώς και να έχουν φτιαχτεί από αξιόπιστες εταιρείες. Βρείτε τα κατάλληλα ρούχα εργασίας για το προσωπικό σας, μέσα από μία τεράστια γκάμα ιατρικές στολές εργασίας καθώς και εξειδικευμένα ιατρικά σαμπό

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος