7 μοντέρνες ιατρικές στολές για νοσοκόμες, ιατρούς και φοιτητές

Ποιος είπε ότι οι ιατρικές στολές δεν μπορεί να είναι και μοδάτες; Τα επαγγελματικά ρούχα στον κλάδο της υγείας πρέπει σίγουρα να είναι ποιοτικά, με αντιμικροβιακή τεχνολογία αλλά και άνετα για άψογη εφαρμογή και μέγιστη λειτουργικότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι και μοντέρνες. Μία μοντέρνα ιατρική στολή όχι θα αναδείξει τον επαγγελματισμό σας αλλά θα έχει και θετική επίδραση στην ψυχολογία τη δική σας αλλά και των ασθενών σας. Δείτε τις πιο μοντέρνες ιατρικές στολές που συνδυάζουν την άνεση με το στυλ. 


Γυναικεία Ιατρική Ρόμπα “Marta” της σειράς LUXSATIN της Giblor’s


https://www.medicahellas.gr/iatrikh-rompa-gynaikeia-slim-fit-me-konto-maniki-giblor-s


Πρόκειται για γυναικεία ρόμπα σε γραμμή Α που μπορεί να κάνει κάθε επαγγελματία της υγείας να αισθανθεί κομψή και στη δουλειά της. Η ρόμπα “Marta” από τη σειρά LUXSATIN αποτελεί τελευταία κυκλοφορία της εταιρείας  Giblor’s, που έχει δεσμευτεί να προσφέρει στο ιατρικό προσωπικό ρούχα που συνδυάζουν χωρίς συμβιβασμούς την τεχνολογία, την άνεση και την αισθητική. Είναι Slim Fit με κοντό μανίκι, φτιαγμένη από 50% βαμβάκι και 50% πολυεστέρα, διαθέτει δύο τσέπες και κούμπωμα τρουκ. 


Ανδρική ιατρική ρόμπα “Arno” της Giblor’s


https://www.medicahellas.gr/andrikh-iatrikh-rompa-giblor-s-100-bambaki-arno


Πολύ κομψή πρόταση σε ανδρική ιατρική ρόμπα, η “Arno” διαθέτει μανσέτες με κουμπιά, ρυθμιζόμενη ζώνη στη μέση, εξαερισμό και είναι από 100% βαμβάκι. Επίσης ζυγίζει μόλις 170γρ, έχει 3 τσέπες και Slim Fit εφαρμογή.  


Ανδρικό σακάκι “Samuel” ανοιχτό γκρι


https://www.medicahellas.gr/giblor-s-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-samuel-tencel-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9-slim-fit


Το ανδρικό σακάκι “Samuel” της σειράς Elegance με ίνες TENCEL της Giblor’s αποτελεί ό,τι πιο σικ σε ιατρικό σακάκι. Διαθέτει πολύ μοντέρνα κοψίματα, φανταστικό γιακά και ωραίες ραφές. Έχει ασυνήθιστο κούμπωμα με τρία κουμπιά τρουκ. Παράλληλα, οι ίνες TENCEL είναι γνωστές για την άνεση που παρέχουν και τη φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία παραγωγής τους. Προσφέρουν υψηλή ποιότητα, απόδοση, ευελιξία και εξαιρετική αντοχή ενώ η μικρή του απορροφητικότητα σε υγρασία προστατεύει από την ανάπτυξη βακτηρίων. 


Γυναικείο σακάκι Giada από Tencel


https://www.medicahellas.gr/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-giada-%CE%B1%CF%80%CF%8C-tencel-giblors


Το γυναικείο σακάκι Giada αποτελεί μία πολύ κομψή επιλογή σε ιατρική στολή. Οι έξυπνες ραφές του δίνουν στο ρούχο μια λεπτή σιλουέτα και χαρίζουν όμορφη εφαρμογή στο σώμα ενώ το μεταλλικό κουμπί, κάνει το ρούχο να φαίνεται λίγο αντισυμβατικό. Διαθέτει κρυφό κούμπωμα, δύο τσέπες, σύστημα αερισμού και ελαστική μανσέτα. Παράλληλα το ύφασμα Tencel διατηρεί το δέρμα στη φυσική του ισορροπία και διασφαλίζει υψηλά πρότυπα άνεσης και αντοχής.


Ρομπάκι εργασίας γυναικείο


https://www.medicahellas.gr/%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-nadia-giblors-%CE%BC%CE%B5-bionic-finish


Το ρομπάκι εργασίας Nadia, επίσης από την Giblor’s χαρακτηρίζεται από την κομψότητά του και το καινοτόμο σύστημα Bionic Finish. Εμπνευσμένο από το δέρμα καρχαρία που αποτελείται από μικρές αυλακώσεις, το Bionic Finish είναι υδατοαπωθητικό ενώ παράλληλα εγγυάται τη μέγιστη αναπνοή του ρούχου και παρέχει τρομερά υψηλή άνοση και εξαιρετική αντοχή. Έχει λαιμό V, όμορφο γιακά, δέσιμο στη μέση, σκισίματα στο πλάι και μανίκια τρία τέταρτα που ανοίγουν, χαρίζοντας μοναδικό στυλ και ελευθερία κινήσεων. 


Ιατρική μπλούζα με σχέδιο puppies


https://www.medicahellas.gr/iatrikh-mplouza-sxedio-puppies-100-bambaki


Ιδιαίτερα μοδάτες είναι και οι στολές εργασίας με τύπωμα. Ένα σακάκι εργασίας με σχέδιο, όπως αυτή με τα κουτάβια της EgoChef μπορεί να προσφέρει άνεση και στυλ αλλά και να βελτιώσει τη διάθεσή σας στη δουλειά και των ασθενών σας, ειδικά αν είναι παιδιά!


Ιατρική μπαντάνα δεινοσαυράκι


https://www.medicahellas.gr/mpantana-sef-100-bambaki-sxedio-dino


Ακόμη κι αν δεν θέλετε να φορέσετε μία στολή με σχέδιο, μπορείτε να δώσετε χρώμα και στυλ στην καθημερινότητά σας στη δουλειά, με μία ιατρική μπαντάνα με όμορφο σχέδιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος