Γιατί οι ιατρικές στολές της Giblor's είναι από τις καλύτερες στον κόσμο

Η Giblor's είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1977 και είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για  τις ιατρικές στολές υψηλής ποιότητας. Κάθε ρούχο είναι ειδικά προσαρμοσμένο για τέλεια εφαρμογή και έχει αξεσουάρ που κάνουν την εργασία εύκολη και άνετη. Η εταιρεία Giblor’s σχεδιάζει και παράγει άριστα επαγγελματικά ρούχα με πάθος και δημιουργικότητα για πάνω από 40 χρόνια και έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στις ιατρικές στολές. 


Τα βασικά πλεονεκτήματα των ιατρικών στολών Giblor’s 


Οι ιατρικές στολές Giblor’s είναι γεμάτες καινοτομίες τόσο σε στυλ όσο και στο concept. Η εταιρεία εφαρμόζει κάθε χρόνο στα ρούχα που δημιουργεί νέες ιδέες και εμπνεύσεις. Τα ιατρικά ρούχα Giblor’s έχουν δημιουργηθεί για να συνδυάζουν τα εξής χαρακτηριστικά:


  • Υψηλή λειτουργικότητα όπως απαιτείται από ένα ρούχο εργασίας στον ιατρικό κλάδο 

  • Μοντέρνο στυλ με ιδιαίτερα κοψίματα και κομψό σχεδιασμό

  • Ελευθερία κινήσεων μέσα από τον εργονομικό σχεδιασμό τους 

  • Άνεση, χρησιμοποιώντας αεραγωγούς και υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας όπως οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυεστέρα

  • Ευκολία στη χρήση, με μανίκια που τυλίγουν εύκολα, θήκες για στιλό κ.α. 


Ικανότητα, δημιουργικότητα και πάθος σε πλήρη συνεργασία 


Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της εταιρείας Giblor’s. Χάρη στην ομάδα style expert της, η εταιρεία Giblor’s δημιουργεί ρούχα υψηλής αισθητικής γνωρίζοντας καλά και λαμβάνοντας υπόψιν το μαγικό κόσμο της μόδας. Το τμήμα ραπτικής μεταμορφώνει τις τάσεις της μόδας σε άψογες επαγγελματικές στολές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Όλα τα επαγγελματικά ρούχα Giblor’s έχουν τη δική τους προσωπικότητα και είναι σχεδιασμένα με τα πιο υψηλά standards. 


Η ιστορία της Giblor’s 


Οι πιο όμορφες ιστορίες ξεκινούν πάντα με δέσμευση και πάθος. Και όταν αυτός ο ενθουσιασμός μοιράζεται με κάποιον που πιστεύει σε ένα project και συνεργάζεται για να το αναπτύξει, προσφέρονται ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές. Η οικογένεια Giberti το έμαθε αυτό πριν από πολλά χρόνια, τότε που τα αδέρφια Roberto και Loris αποφάσισαν να επαναλανσάρουν τη μικρή εταιρεία ραπτικής που ίδρυσαν οι γονείς τους.


Παράλληλα με την Giblor’s και έχοντας αντίστοιχες Αρχές, αναπτύχθηκε η εταιρεία Rossini. Οι δύο οικογένειες ένωσαν τις δυνάμεις, τις ιδέες και τις φιλοδοξίες τους και έτσι η Giblor’s έγινε μέλος του ομίλου Rossini Trading S.p.A., με σκοπό να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα πρότυπα ποιότητας στον τομέα της επαγγελματικής ένδυσης στην Ιταλία. Πράγματι η εξαγορά της Giblor’s από την Rossini, επέτρεψε στην εταιρεία να αναπτυχθεί και να ξεχωρίσει για τη δεξιοτεχνία, το στυλ της, την ποιότητα, τις νέες τεχνολογίες και την προσοχή στη σχεδίαση του κάθε ρούχου.


Είναι (και) θέμα στυλ


Στη Giblor’s το κάθε ρούχο αποτελεί μέρος μίας επιτυχημένης συνταγής. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία των στολών Giblor’s είναι εφικτός χάρη στην άψογη συνεργασία του τμήματος design και της Παραγωγής. Αυτά τα δύο τμήματα αποτελούν τον κινητήρα της εταιρείας. Πρόκειται για μία δεμένη ομάδα που συνεργάζεται καθημερινά με σκοπό να ξεπεράσει τις προσδοκίες γιατρών και άλλου ιατρικού προσωπικού που θα φορέσει τις στολές της. Χάρη στους στυλίστες της, η εταιρεία καταφέρνει να δημιουργήσει ρούχα που είναι άνετα, ποιοτικά, λειτουργικά αλλά και στιλάτα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος