Eco-friendly ρούχα εργασίας εστίασης και υγείας: Σεβασμός στο περιβάλλον και τον εαυτό σας

Η καταστροφή του περιβάλλοντος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πλανήτη μας και η μόδα παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Εύλογα λοιπόν όλο και περισσότεροι άνθρωποι εντάσσουν στην ζωή τους και στις επιχειρήσεις τους πιο φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα. Επιλέγοντας βιώσιμα ρούχα για την επιχείρηση εστίασης ή υγείας στην οποία δραστηριοποιείστε όχι μόνο βοηθάτε στη μείωση της καταστροφής του πλανήτη μας αλλά κερδίζετε και το σεβασμό των εργαζόμενων και των πελατών σας. 


Τι είναι τα βιώσιμα ρούχα


Όταν μιλάμε για “Sustainable Fashion” ή “βιώσιμη μόδα” αναφερόμαστε σε ρούχα που φτιάχνονται με οικολογική συνείδηση και τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον. Συγκεκριμένα πρόκειται για ρούχα που έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα ή vegan υλικά καθώς και οργανικό βαμβάκι χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα.


Σήμερα οι επιχειρήσεις εντάσσουν και εφαρμόζουν τη βιωσιμότητα στη λειτουργία τους με διάφορους τρόπους, ένας εκ των οποίων είναι τα eco-friendly ή βιώσιμα ρούχα εργασίας.


Τα οφέλη από τη χρήση οικολογικών ρούχων εργασίας


Η ηθική και βιώσιμη μόδα έχει αρχίσει να επιλέγεται ευρέως από εργαζόμενους και επιχειρήσεις, έχοντας τεράστια οφέλη τόσο για το περιβάλλον όσο και για τα ίδια τα άτομα και τις τις ίδιες τις εταιρείες που επιλέγουν sustainable ρούχα εργασίας. Μάθετε γιατί είναι καλό να φοράτε εσείς οι ίδιοι οικολογικά ρούχα αλλά και να επιλέγετε οικολογικές στολές εργασίας. 


Είναι καλό για τον πλανήτη 


Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με το προφανές. Επιλέγοντας βιώσιμα ρούχα εργασίας κάνετε καλό στον πλανήτη! Η βιομηχανία των ρούχων έχει μεγάλη ευθύνη στη μόλυνση του περιβάλλοντος λόγω των μεγάλων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα αλλά και κατανάλωσης νερού που απαιτείται για τη δημιουργία ρούχων στις βιομηχανίες ενδυμάτων καθώς και χάρη στον τεράστιο όγκο κλωστοϋφαντουργικών αποβλήτων ετησίως σε χωματερές κ.α. Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι κάθε χρόνο περίπου 1 δισεκατομμύριο ζώα θανατώνονται για τη γούνα τους. Αν τα σκεφτεί κανείς όλα αυτά καταλαβαίνει ότι η επιλογή οικολογικών ρούχων αποτελεί ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας αλλά και στο περιβάλλον.  


Κερδίζετε κύρος και σεβασμό


Επιλέγοντας βιώσιμα ρούχα κερδίζετε την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση των πελατών σας. Οι άνθρωποι τείνουν να υποστηρίζουν επιχειρήσεις που συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος και τις επιλέγουν έναντι άλλων γνωρίζοντας ότι μέρος των χρημάτων τους θα δοθεί για καλό σκοπό. Ακόμη κερδίζετε την αγάπη των εργαζόμενων σας για τους ίδιους λόγους αλλά και επειδή με την αγορά sustainable ρούχων βεβαιώνετε ότι τα ρούχα αυτά παράχθηκαν υπό καλές συνθήκες εργασίας και οι εργαζόμενοι είχαν δίκαιους μισθούς. 


Αντέχουν στο χρόνο


Τα οικολογικά ρούχα είναι κατά κανόνα πιο ποιοτικά και πιο ανθεκτικά στις φθορές του χρόνου και της εργασίας. Επομένως μπορεί να βοηθήσουν ακόμα και στην εξοικονόμηση χρημάτων για εσάς ή την επιχείρησή σας.   


Είναι καλό για την υγεία σας


Συχνά τα κοινά υφάσματα περιέχουν χημικές ουσίες που προκαλούν αλλεργίες, φαγούρα, κοκκινίλες κ.α. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί επιλέγουν τα οργανικά ρούχα για τα παιδιά τους. Φορώντας οικολογικά ρούχα προστατεύετε την υγεία και το δέρμα σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος