Στολές μαγείρων της EgoChef: Η αξιόπιστη επιλογή στην κουζίνα

Αν ψάχνετε επαγγελματικές στολές για την Κουζίνα σας, τότε πρέπει να ανακαλύψετε τις στολές σεφ της εταιρείας EgoChef που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την πρακτικότητά τους. Με εμπειρία άνω των 200 ετών και περισσότερα από 1.000 προϊόντα ανώτερης ποιότητας η εταιρεία Egochef είναι γνωστή για την ποιότητα των επαγγελματικών στολών Μαγείρων της, τον προσεγμένο σχεδιασμό τους και την καινοτομία υλικών της.


Το μυστικό της εταιρείας είναι το πάθος της για το σχεδιασμό και την παραγωγή επαγγελματικών ρούχων άριστης ποιότητας, που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά από το 1786. Μέχρι τη δεκαετία του ’80, η εταιρεία ειδικευόταν στο σχεδιασμό και την παραγωγή επαγγελματικών βιομηχανικών ενδυμάτων και στη συνέχεια προστέθηκαν και οι επαγγελματικές στολές μαγειρικής και ιατρικής. 


Γιατί η EgoChef είναι κορυφαία στις στολές μαγείρων


Άνεση υφασμάτων


Όποιος έχει φορέσει στολή EgoChef γνωρίζει από πρώτο χέρι την ποιότητα των υφασμάτων της, που διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και μοντέρνα μοτίβα. 


Ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων 


Το να επιλέξει ένας μάγειρας τα σωστά ρούχα είναι πολύ σημαντικό προκειμένου να εργάζεται άνετα αλλά και με προσωπικό στυλ. Έτσι, εκτός από τα κλασσικά ενδύματα σε λευκό ή μαύρο χρώματα, στη μεγάλη γκάμα στολών μαγειρικής της EgoChef, θα βρείτε σύγχρονα και μοντέρνα σχέδια κατάλληλα για κάθε περιβάλλον εργασίας που προωθεί τη διαφορετικότητα στο στυλ ντυσίματος. Μεταξύ άλλων θα βρείτε Σακάκια, Παντελόνια, Ποδιές, Σκούφους, Μπαντάνες σε σχέδια όπως με pop art, δεινοσαυράκι, Japanese, το σήμα της ειρήνης, ζωάκια, νεκροκεφαλές, λουλούδια, bon bon, graphic και πολλές άλλες πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές μαγειρικής. 


Ποιότητα υλικών 


Η σειρά επαγγελματικών ενδυμάτων Egochef απευθύνεται στον τομέα της εστίασης και της ιατρικής. Επομένως χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία τους έχοντας πάντα ως γνώμωνα την άνεση του επαγγελματία την ώρα που εργάζεται και την ελευθερία κινήσεων κατά την εκτέλεση εργασιών.


Αντοχή στο χρόνο


Τα ρούχα για Chef της EgoChef μπορούν να πλυθούν άπειρες φορές, αντέχοντας σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να χαλάει η άψογη εφαρμογή τους στο σώμα. 


Προτάσεις ρούχων EgoChef


Σακάκι chef 


Κομψά και εκλεπτυσμένα, τα σακάκια αποτελούν αναπόσπαστο συστατικό στις επαγγελματικές στολές Egochef για μαγείρους. Είναι κατασκευασμένα από καθαρό βαμβάκι με έμφαση στην πιο μικρή λεπτομέρεια, χαρίζοντας στο ρούχο κομψότητα και λειτουργικότητα. Ελαφριά και ευέλικτα, μαλακά και άνετα, εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε σώμα και βγαίνουν σε ανδρικά, γυναικεία και unisex. Κατά την διάρκεια της εργασίας όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν θα έχετε την αίσθηση ότι μόλις φορέσατε το σακάκι σεφ σας χάρη στην ιδιότητα του να αναπνέει. Διαθέτουν επίσης μανσέτες στα μανίκια και τσέπη στο στήθος. Πλένονται εύκολα, σιδερώνονται εύκολα και παραμένουν αναλλοίωτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. 


Παντελόνι Μάγειρα


Ιδανικά για άνεση και ελευθερία κινήσεων στην κουζίνα, τα παντελόνια της Egochef είναι από βαμβάκι ή βαμβάκι και πολυεστέρα. Έχουν κορδόνι στη μέση που προσαρμόζεται, δύο μπροστινές τσέπες και μία στο πίσω μέρος του παντελονιού. 


Σκούφοι σεφ


Οι σκούφοι του σεφ αποτελούν το αγαπημένο αξεσουάρ του Μάγειρα. Οι σκούφοι Egochef είναι φτιαγμένοι από πολυεστέρα και βαμβάκι, πλένονται ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και πρωτότυπα σχέδια. 


Μπαντάνες EgoChef 


Ένα χρήσιμο εργαλείο υγιεινής, οι μπαντάνες της EgoChef διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, είναι κατασκευασμένα από καθαρό βαμβάκι, είναι unisex και φοριούνται εύκολα χάρη στα δύο κορδόνια στο πίσω μέρος του ρούχου.


Ποδιές EgoChef


Οι ποδιές EgoChef σας επιτρέπουν να έχετε πάντα μια επαγγελματική, άψογη και καθαρή εμφάνιση και διατίθεται σε διάφορα χρώματα και σχέδια ενώ προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος με κορδόνια.


Δείτε τη μεγάλη ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ για Σεφ και Μάγειρες της EgoChef, εταιρεία- συνώνυμο του στυλ και της αξιοπιστίας στο χώρο της επαγγελματικής ένδυσης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος