Προϊόντα απολύμανσης που δεν πρέπει να παραλείψετε από το δικό σας κατάστημα εστίασης

Σε κάθε εστιατόριο είναι σημαντικό να απολυμαίνονται προσεκτικά τα πάντα, από τα τραπέζια που κάθονται οι πελάτες, μέχρι τις επιφάνειες της κουζίνας. Η σωστή καθαριότητα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα απολύμανσης, θα κάνει την εμπειρία των πελατών σας ακόμα καλύτερη και θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών σας. Μάθετε ποια είναι τα απαραίτητα προϊόντα απολύμανσης που πρέπει να διαθέτει το κατάστημά σας.

Στο Medica Hellas διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από αποτελεσματικά προϊόντα απολύμανσης για την επιχείρησή σας. Βρείτε όλα όσα ταιριάζουν στις ανάγκες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ιατρική Μάσκα Προστασίας

Οι χειρουργικές μάσκες είναι πλέον απαραίτητες για όλα τα πόστα στα καταστήματα εστίασης, πόσο μάλλον μέσα στην κουζίνα όπου παρασκευάζεται το φαγητό. Οι ιατρικές μάσκες πρέπει να είναι άνετες, να διαθέτουν φίλτρο BFE, αλλά και να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επιλέξτε άνετες μάσκες με έλασμα στο επάνω μέρος και λάστιχο, κατασκευασμένες από υποαλλεργικό υλικό. Σκεφτείτε πως οι μάσκες θα πρέπει να εφαρμόζουν σωστά αλλά να είναι άνετες και ανθεκτικές για πολύωρη εργασία, αλλά και να μη δυσκολεύουν στην αναπνοή. Για μεγαλύτερη προστασίας σκεφτείτε τις μάσκες FFP2 / KN95, μάθετε τι είναι.

Ιατρική μάσκα και αντισηπτικό επάνω σε τραπέζι εστιατορίου
Ιατρική μάσκα προστασίας σε εστιατόριο / Medica Hellas

Βάση για συσκευή αντισηπτικού

Οι συσκευές για αντισηπτικό χεριών πρέπει να βρίσκονται σε κάθε κατάστημα εστίασης για να απολυμαίνονται επαρκώς τα χέρια των πελατών αλλά και του προσωπικού. Επενδύστε σε ανθεκτικές κατασκευές μοντέρνου σχεδιασμού για εισόδους σε κοινόχρηστους και κλειστούς χώρους. Πρέπει να είναι προσβάσιμες κάθε στιγμή αλλά και για όλους. Η απολύμανση των χεριών είναι απαραίτητη για την πρόληψη και εξάλειψη μετάδοσης ιών, λοιμώξεων και γρίπης. Επιπλέον, διατίθενται με σταθερή θήκη γαντιών, μάσκας ή χειροπετσετών.

Αυτόματη συσκευή αντισηπτικού

Μπορείτε να τοποθετήσετε την αυτόματη συσκευή στη βάση που προαναφέραμε, ή και εφαπτόμενη στον τοίχο. Εκτός από την κουζίνα και την κεντρική σάλα ή την είσοδο του καταστήματός σας, πρέπει να είναι προσβάσιμες από όλους και στις τουαλέτες. Στη Medica Hellas θα βρείτε συσκευές αντισηπτικού μαζί με βάσεις αλλά και το αντισηπτικό gel που θα τοποθετήσετε μέσα σε αυτές.

Εστιατόρια με μία κοπέλα δίπλα στην θάλασσα
Εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα / Unsplash.com

Γάντια νιτριλίου

Όσοι έρχονται σε επαφή με τρόφιμα πρέπει να φορούν ειδικά προστατευτικά γάντια νιτριλίου ώστε να μη μεταφέρονται τα μικρόβια στο φαγητό. Τα γάντια Soft Touch που διαθέτουμε είναι χωρίς πούδρα, κατασκευασμένα από νιτρίλιο, χωρίς latex, πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για όσους έχουν αλλεργία σε αυτό. Η εφαρμογή τους είναι άριστη, είναι ανθεκτικά και ασφαλή ακόμα και σε πολύ απαιτητικές καταστάσεις. Χρησιμοποιούνται μια φορά, είναι αμφιδέξια, και αποστειρωμένα, φέρουν τις απαραίτητες σημάνσεις και έχουν καταπληκτική εφαρμογή.

Απολυμαντικό – καθαριστικό σπρέι επιφανειών

Η καλύτερη λύση για να απολυμάνετε επαρκώς όλες τις επιφάνειες του καταστήματος σας (τραπέζια, καρέκλες, πάγκους, κ.α.) είναι ένα αξιόπιστο απολυμαντικό σπρέι επιφανειών, όπως το Antibakt Universal. Το υγρό αυτό είναι ισχυρό απέναντι στα μικρόβια. Καθαρίζει και απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες, ακόμα και δάπεδα και τουαλέτες. Είναι ιδανικό για την κουζίνα καθώς δεν περιέχει χλώριο ή άρωμα, και διαθέτει άδεια παραγωγής βιοκτώνων από τον ΕΟΦ.

Εξερευνήστε τους καταλόγους της Medica Hellas και βρείτε όλες τις απαραίτητες λύσεις απολύμανσης και καθαρισμού της επιχείρησής σας. Προστατέψτε το προσωπικό και τους πελάτες σας από τα μικρόβια με εξαιρετικά αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα απολύμανσης.

Κύρια εικόνα: Καθαριότητα εστιατορίου / © Medica Hellas 2021

Δείτε όλα τα προϊόντα απολύμανσης
Προτεινόμενα άρθρα
Αφήστε κάποιο σχόλιο
Απάντηση
Παρακαλώ συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος