Σακάκια σεφ της Giblor’s: Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά;

Κάθε επαγγελματίας σεφ γνωρίζει πως οι συνθήκες μέσα σε μια κουζίνα δεν είναι παίξε-γέλασε! Πρόκειται για ένα χώρο στον οποίο οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές, οι λεκέδες καραδοκούν σε κάθε γωνιά, και μέσα σε αυτόν όλοι οι εργαζόμενοι ρίχνουν πολύ ιδρώτα και κόπο για να προετοιμάσουν ένα πεντανόστιμο γεύμα. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, είναι σημαντικό να κάνουν τη βάρδια πιο βατή. Πως; Φυσικά επιλέγοντας εξοπλισμό που βελτιώνει την άνεση, όπως τα σακάκια σεφ της Giblor’s.

Βρείτε το σακάκι σεφ Giblor’s που ταιριάζει στις ανάγκες σας στη Medica Hellas, και απολαύστε όπως ποτέ άλλοτε κάθε στιγμή στην κουζίνα.

Γιατί να επιλέξω σακάκι σεφ της Giblor's;

Το σακάκι σεφ της Giblor’s είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Ιταλικού σχεδιασμού επιλογές όσων εργάζονται στις κουζίνες. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η τεχνολογία κατασκευής του, αλλά και ο μοναδική, κομψή του αισθητική. Είναι ένα σύγχρονο σακάκι που εμπνέει δυναμισμό, με λεπτομέρειες που ανταποκρίνονται στις συνθήκες της κουζίνας αλλά και τις καταστάσεις σε συνεχή κίνηση. Φέρουν θήκες στο στήθος αλλά και στο μανίκι που είναι ιδανικές για τοποθέτηση μικρών αντικειμένων, όπως μια λαβίδα, αλλά και στιλό. Ας δούμε παρακάτω πως επωφελείται ο κάθε σεφ από αυτό το σακάκι.


Τεχνολογία Tencel


Όλα τα σακάκια σεφ της Giblor’s είναι κατασκευασμένα από το πασίγνωστο ύφασμα Tencel. Η καινοτομία αυτού του υφάσματος προκύπτει από την επεξεργασία ξύλου, το οποίο εγγυάται υψηλή απόδοση όλη την ημέρα. Το Tencel μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 50% περισσότερη υγρασία από ότι το βαμβακερό ύφασμα. Συνεπώς, μειώνεται ο σχηματισμός βακτηρίων, αλλά και διατηρείται το δέρμα στεγνό και χωρίς ερεθισμούς. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις φθορές, τα σκισίματα, αλλά και το συχνό πλύσιμο ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς να μεταβάλλεται το σχήμα και το χρώμα του.


Τεχνολογία Flexfit System


Το σύστημα Flexfit που φέρουν αποκλειστικά τα σακάκια σεφ Giblor’s κάνει τα ενδύματα άνετα αλλά και εργονομικά. Στις πλευρές του σακακιού υπάρχουν ειδικές σχισμές που εγγυώνται ρευστότητα στην κίνηση, αφού βελτιώνουν αισθητά την εφαρμογή του ενδύματος στο σώμα. Παράλληλα, η πλάγια γραμμή κάνει το σακάκι κομψό και καλαίσθητο αφού ενισχύει το στήθος και τους ώμους.


Τεχνολογία Luxsatin


Το Luxsatin είναι μια καινοτόμος τεχνολογία, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε όλα τα υφάσματα και να τα μετατρέψει από ένα καθημερινό ρούχο εργασίας στην κουζίνα σε ένα στιλάτο και βολικό ένδυμα. Πρόκειται για ίνες σατέν, οι οποίες συνδυάζονται με διάφορα υφάσματα, όπως βαμβάκι και πολυεστέρας, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν θεαματικά την υφή αλλά και την ανθεκτικότητα του ρούχου.


Τεχνολογία Airweb

Ο σεφ Davido De Fabio με λευκό σακάκι σεφ της Giblor's
Σακάκι σεφ Emanuel της Giblor's στον chef Davido De Fabio / Medica Hellas

Όπως αναφέραμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό το δέρμα να αναπνέει κατά τη διάρκεια της εργασίας ενός σεφ μέσα στην κουζίνα. Με την τεχνολογία Airweb που φέρουν τα σακάκια σεφ Giblor’s αυτό γίνεται εφικτό. Το καινοτόμο αναπνεύσιμο σύστημα αερίζει τη μασχάλη με αποτελεσματικότητα. Είναι κατασκευασμένο από ειδικό ελαστικό πλέγμα που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή της μασχάλης και χαρίζει ελευθερία κινήσεων και φρεσκάδα χωρίς να εμποδίζει τις κινήσεις, όλη μέρα.


Τεχνολογία Bionic Finish

Το ύφασμα Bionic Finish βασίζεται σε μια καινοτομία που μιμείται το δέρμα του καρχαρία και η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σε αντίθεση με μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, το ύφασμα που απωθεί την υγρασία δεν πρέπει να είναι λείο, αλλά να έχει μικρές αυλακώσεις, ώστε το νερό να περνάει μέσα από το σώμα και να απομακρύνεται χωρίς τριβή που προκαλεί ερεθισμούς. Η επεξεργασία Bionic Finish δεν είναι απλά ένα ύφασμα, είναι ένα ολόκληρο σύστημα που απωθεί οποιοδήποτε υγρό από την επιφάνεια του ρούχου με ελεγχόμενο και γρήγορο τρόπο. Η αδιαβροχοποίηση αφορά τόσο το νερό, όσο και άλλα υγρά, όπως έλαια και γενικά τους υγρούς λεκέδες που συναντώνται συχνά σε κάθε επαγγελματική κουζίνα.

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε τα φανταστικά σακάκια σεφ της Giblor’s; Επενδύστε στον επαγγελματικό σας ρουχισμό και επωφεληθείτε από όλα τα προνόμια που σας προσφέρει. Ανακαλύψτε σύγχρονες, καινοτόμες, και καλαίσθητες λύσεις σε ρούχα μαγείρων στη Medica Hellas.

Σακάκια σεφ της Giblor's στην Medica Hellas
Προτεινόμενα άρθρα
Αφήστε κάποιο σχόλιο
Απάντηση
Παρακαλώ συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την wishlist.

Είσοδος